Gizlilik Politikası

Spinco online bet ofisi üyelerinin gizliliğine profesyonel bir biçimde önem vermesinin yanı sıra bilgilerini korumaktadır. Kendisini kanıtlayan ve sorunsuz yazılımlar bunun için kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra kötüye kullanım, bilgilerin çalınması veya sızdırılmasına dair önlemler alınmaktadır. Bunların tümü Spinco gizlilik politikası çerçevesinde dikkat çeken detaylardır.

Her zaman anlık site erişimi sonrasında hizmet alabilmek için üye olmak gerekmektedir. İşte bu bilgiler özel kutucuklar üzerinden yazılı şekilde ifade edilmektedir. Spinco firması bunları korumaktadır. Buna ek olarak özel yazılımların tercih edilmesi ilgili konuda şirketin genel politikasının bir sonucudur.

Buna ek olarak her bet işletmesi gibi Spinco ofisi de çerez politikasına sahiptir. Bu noktada özellikle ilgili program sayesinde müşteri deneyimi daha iyi bir hale getirilmektedir. Hesap sahiplerinin verileri, tarayıcı geçmişi, site içindeki tıklamalar kaydedilmektedir. Elbette bunlar diğer bilgiler gibi paylaşıma açılmamaktadır.

Aşağıdaki durumlarda bilgilerin paylaşımı söz konusudur;

  1. Yasal olarak tanımlanmış zorunluluklar bunun en iyi örneğidir. Yetkili makamlardan gelen talepler dikkate alınmaktadır.
  2. Bunun yanı sıra veri analiz şirketleri ve pazarlama ajansları gibi iş ortakları hizmet sağlayıcılarının arasında bulunmaktadır. Bunlara dair paylaşımlar üye olurken sizden onay alınarak gerçekleştirilmektedir.
  3. Tabi ki kara para aklama ve dolandırıcılık gibi istenmeye, illegal faaliyetlerin engellenmesi için de paylaşım söz konusudur.

Spinco gizlilik politikasına dair iletişim opsiyonları üzerinden merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.